Man är nog inte helt frisk…It’s probably not completely healthy… 1


Inte mindre än tre nätter denna veckan har jag drömt riktiga ångestdrömmar. Jag vaknar stressad och lättad över att det äntligen är morgon. Detta fenomenet är i och för sig inget nytt utan har plågat mig de senaste två åren. Vad det är jag drömmer om? Att jag av olika anledningar inte får surfa. Jag vet, say no more, jag har nog en rätt osund inställning till surfing… I drömmarna så är jag ofta på Bali och av olika anledningar hindras jag från att surfa; vågorna är obefintliga, sönderblåsta, jag har glömt min surfbräda, jag har glömt att jag ska åka hem samma dag osv. Samma typ av drömmar som jag hört många har kring jul, den där känslan av att “shit, imorgon är det julafton och jag har inte handlat en enda julklapp eller bakat en enda julgodis!”. Mycket märkligt och irriterande är det hur som helst, som om surfsuget inte är tillräckligt stort så ska det hemsöka mig även på natten…

Drömmer förhoppningsvis inte om surfing… Detta är dock 2 timmar innan KL friade! :D

Att detta är såå beroendeframkallande!

Hopefully not dreaming about surfing… This pic was actually taking 2 hours before KL proposed! :D

That this could be soo asdictive!


Leave a Reply

One thought on “Man är nog inte helt frisk…It’s probably not completely healthy…

  • Reply
    Alice

    Du är inte ensam om detta! jag drömmer samma drömmar hela tiden och vaknar av ångest att jag inte kan få surfa när jag vill varje dag… :(