Lucka nr 7: Berätta om en person som har betytt mycket för dig


Ännu en väldigt svår lucka, vet inte hur jag ska kunna välja en person som betytt mycket för mig och mitt surf. Både KL, min familj och mina vänner har alltid varit stöttande, pushat mig när jag behövt det och tvingat mig ur sängen de gånger jag varit för trött för att ens öppna ögonen. Precis när jag började surfa fanns det de som tog sig an mig även om jag var helt värdelös och mest låg i vägen och råkade droppa in på andra folks vågor. För att inte tala om alla de främmande surfare i Indonesien som hjälpte mig att välja vilka vågor jag skulle paddla på när jag legat i vattnet 4 timmar utan att ta en enda våg. Ja alla dessa har betytt mycket för mig och kanske är det tack vare dem som jag fortsatte surfa trots att startsträckan har varit lång och mödosam.

Gili Trawanga, 4 timmar senare och jag hade inte tagit en enda våg!

Gili Trawanga, 4 timmar senare och jag hade inte tagit en enda våg!

Leave a Reply