Lucka nr 3: Berätta om vad du önskar dig i julklapp 1


De senaste åren har jag och KL åkte utomlands över mellandagarna och nyår men i år kommer vi på grund av jobb inte kunna resa iväg. Att få ta en liten paus mitt i den svenska vintern och ladda om batterierna har varit ett bra sätt att starta det nya året. En resa till något varmt land med fina vågor är ju det jag allra helst önskar mig i julklapp om man får drömma, och det får man ju faktiskt men det finns ett par andra prylar som jag också önskar mig;

1. Ett par varma bikinitrosor/hotpants! Nu när jag surfar på vintern är det ett ställe jag alltid börjar frysa om först; innelåren. Så snälla tomten ge mig ett par varma, kanske stickade(?), lite längre hotpants som får plats under våtdräkten och som kan hjälpa mig att hålla värmen lite längre. Är det någon av er läsare som har tips på en produkt som kan uppfylla mina önskemål så hör gärna av er så ska jag vidarebefordra detta till tomten!

2. En termos. Jag förstår inte att jag fortfarande inte har en termos i min ägo. Att kunna ha med sig varm choklad eller annan valfri dryck att värma sig med efter ett långt och kallt surf/snowboard-session är guld värt. Den får gärna vara i någon fin färg, turkos eller rosa kanske?!

termos

3. Sist men inte minst önskar jag mig ett par öronproppar som går att surfa med. När man utsätter sina stackars små öron för kallt vatten och isande vindar kan man utveckla något som kallas för “surfers ear” som kortfattat innebär att hörselgångarna blir för trånga på grund av ökad nybildning av ben i örat. Ingenting jag vill drabbas av.

sealsearplugs

 

Detta är en del av Emily‘s julkalender, här kan ni hitta instruktioner på hur ni kan göra för att delta.

 


Leave a Reply

One thought on “Lucka nr 3: Berätta om vad du önskar dig i julklapp