Lucka nr 11: Berätta om det fulaste du vet 1


Gårdagens inlägg handlade om naturen och dess skönhet men även idag kommer naturen, framförallt havet som är min favorit bland lekplatser att vara huvudämne. Att det är så många av oss som på olika sätt bidrar till att haven ser ut som på bilderna nedan är något som gör mig oerhört upprörd och uppgiven. Det går inte ett surf-session, varken i Sverige eller utomlands där jag inte sitter och guppar bredvid diverse plastskräp. Jag tänker inte skriva någon lång utläggning om problemen med nedskräpning och föroreningar världen över men det är verkligen det fulaste jag vet och ett problem vi alla behöver ta på allvar och se vår del i.

Trash Tube

Nej det där är inte fiskar!

 


Leave a Reply

One thought on “Lucka nr 11: Berätta om det fulaste du vet