Dagens impulsköp: en resa! 1


Jag kunde inte motstå, den billiga resan till vårt kära Teneriffa och vårt favorithotell (har man varit lite för många gånger på samma ställe om man har ett favorithotell?!) lockade så oerhört mycket att förnuftet fick ge vika för lusten att fly till värmen. 17-24 december kommer jag och lillebror alltså att befinna oss i värmen och förhoppningsvis surfa många och fina vågor. Att jag har en C-uppsats som ska vara inlämnad strax efter nyår, att julplanerna får göras om och att ekonomin kanske hade uppskattat att jag väntade ett tag till med en resa är detaljer jag väljer att ignorera. Plugga gör jag ändå bäst när jag fått surfa av mig all överskottsenergi som övergår i extrem trötthet/lathet när den inte får komma till användning, jul blir det väl förhoppningsvis nästa åt också, pengar går att skaffa nya och att nudlar är faktiskt gott! Vamos a la playa!

Vi ses snart kära Teneriffa!


Leave a Reply

One thought on “Dagens impulsköp: en resa!